Билеты  Міжнародний День Йоги 2023

Міжнародний День Йоги 2023 || 21 june 2023 || пр. Академіка Глушкова, 1

21 june 07:00
Kyiv · UYAVA на ВДНГ
1 uah
Genre : Charity

🌟Ласкаво просимо на Міжнародний День Йоги 2023 🌟

🌍21 червня цього року, під променями ранкового сонця, мільйони людей зі всього світу зберуться в різних куточках планети, об'єднані магічною силою йоги.

✨Незважаючи на складні випробування, з якими стикаємось майже щодня, ми залишаємось вірними традиції та своєму прагненню до саморозвитку. Тому важливість проведення цієї події важко переоцінити, адже це наш спосіб протистояти викликам долі та знаходити мир у серцях в такий бентежний час.
Тож 21-го червня запрошуємо всіх на Міжнародний День Йоги від Avatar Yoga Festival та Kyiv Sunrise Yogaz на ВДНГ в новому арт-просторі UYAVA.

 Подаруємо своєму тілу і розуму відпочинок, який вони заслуговують! 🌈
______

🧘‍♀️Міжнародний День Йоги був оголошений Організацією Об'єднаних Націй майже десять років тому і відзначається щорічно 21 червня. Ця дата має особливе духовне значення, адже припадає на літнє сонцестояння - найдовший та найяскравіший день року, символізуючи перехід з темряви до світла та відкриваючи шлях трансформації людини через практику йоги.
______

☀️Ми почнемо цей магічний день о 07:00 ранку спільним йога-сетом, а саме сакральним ритуалом «108 Сур’я Намаскар»

☝️Протягом дня на нас чекатимуть безліч практик, лекцій та воршкопів від провідних майстрів, чаювання, здоровий фудкорт, корисний маркет та музичний вечір.

👌Оскільки цей захід відбудеться в будній день, ми створюємо розклад таким чином, щоб кожен мав змогу приєднатися до нас у зручний час.

🤍Це ще не все! Ми прагнемо зробити цей день ще більш особливим, тому запускаємо благодійну акцію під назвою "Відкрий серце - врятуй лапки". Та закликаємо всіх небайдужих допомогти нашим меншим беззахисним друзям, які постраждали від війни.
🙏Традиційно, Міжнародний День Йоги є безкоштовним для всіх, але ми спонукаємо вас зробити добровільний внесок для котячого притулку "Буся Чекає", який приймає тварин з регіонів, що постраждали від війни.
______
ДЕ? КОЛИ?

📆 21 червня
Ранкові практики з 7:00 до 10:00
Основна програма з 14:00 до 21:00

📍 ВДНГ, проспект Академіка Глушкова 1 арт-простір UYAVA (Сад Бажань, від головного входу праворуч до оранжереї)

🎫 Вхід вільний або донат для притулку «Буся Чекає»

❗️Реєстрація обов'язкова, для розрахунку кількості відвідувачів
заповніть будь ласка форму учасника - https://forms.gle/EfiaDY4PHm43reKNA

Нехай йога буде нашим вогнем, що освітлює наш шлях, а наша єдність допоможе змінити світ!
Namaste! 🙏🌍🌱

Міжнародний День Йоги 2023 || 21 june 2023 || пр. Академіка Глушкова, 1
21 june 07:00
Kyiv·UYAVA на ВДНГ
1 uah