Билеты KORN. THE NOTHING TOUR 2022 x Billy Talent

KORN. THE NOTHING TOUR 2022 x Billy Talent || 24 червня 2022 || Палац Спорту

Київ · Палац Спорту
999 - 3999 грн.
Продаж квитків онлайн закрито!

KORN. THE NOTHING TOUR 2022 x Billy Talent

KORN, всесвітньо відомий, мультиплатиновий ню-метал гурт, повертається в Україну - 24 червня 2022 року зі стадіонним шоу на підтримку нового альбому The Nothing, а також зі своїми суперхітами.

KORN почали змінювати музичний світ, ураганом увірвавшись на метал-сцену з однойменним дебютним альбомом у 1994 році. Гурт став справжнім проривом і ось уже понад чверть століття є однією з найвпливовіших команд світової музичної індустрії, впливаючи на творчість безлічі гуртiв та масову культуру в цілому.

На рахунку групи KORN - 13 студійних альбомів, проданих тиражем понад 40 млн екземплярів, багато з яких отримали платиновий та золотий статуси, дві премії «Греммі» та «MTV Video Music Awards», тури по всьому світу та безліч рекордів. Такий альбом, як Follow the Leader (1998), став практичним посібником того, яким має бути альтернативний метал і ню-метал. Цей альбом вплинув на колективи тих часів.
Попередні альбоми KORN були успішними, але «Follow the Leader» став справжнім феноменом, дебютувавши на першому місці в топі Billboard 200. Слідом був альбом Issues (1999): його по праву назвали великим альбомом групи, для багатьох шанувальників це найвища точка творчості KORN. За роки існування гурту було всяке: і звернення до молодіжного мейнстріму з альбомом «KoRn III: Remember Who You Are» (2010), і набагато ризикованіший похід у дабстеп на альбомі «The Path Of Totality» (2011). Проте всі альбоми KORN були неймовірно успішними і потрапляли в першу десятку Billboard 200.


Усі хто купував квитки на сольний концерт Billy Talent у Києві у фан-зону, автоматично зможуть потрапити на концерт KORN у першу фан-зону. За детальною інформацією звертайтесь на [email protected]

Фото/Відео

Виконавці

Поширені запитання
📆 Коли виступає Korn в Україні?

Korn виступає в Києві. Квитки Ви можете придбати тут

🔥 Скільки коштує квиток на виступ Korn в Україні?

Квиток на концерт Korn Ви можете придбати на ТікетсБокс в ціновому діапазоні 999 - 3999 грн.

📍 Де пройде концерт Korn?

Місце концерту - Палац Спорту

KORN. THE NOTHING TOUR 2022 x Billy Talent || 24 червня 2022 || Палац Спорту
999 - 3999 грн.
Продаж квитків онлайн закрито!